طرز تهیه املت لوبیا شاپوری

به گزارش جعبه مهر، املت شاپوری در واقع شبیه صبحانه انگلیسی است، ترکیب لوبیا گرم یا همان لوبیا چیتی با املت. املت شاپوری بیشتر در گیلان و به خصوص در شهرهای لاهیجان و بندرانزلی پرطرفدار است.

طرز تهیه املت لوبیا شاپوری

به گزارش خبرنگاران به نقل از مجله کوروش

مواد لازم برای 2 نفر

لوبیا چیتی پخته: ½ لیوان فرانسوی دسته دار

تخم مرغ: 2 عدد

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون یا کره: به مقدار دلخواه

آب نارنج یا آب لیمو: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

یک املت فوق العاده خوشمزه قهوه خانه ای. برای درست کردن املت شاپوری ابتدا باید املت را به همان صورت املت گوجه فرنگی درست کنید. لوبیا چیتی را هم از قبل بپزید. سپس در ماهیتابه ای که املت را درست نموده اید، املت را کنار بزنید و لوبیا چیتی پخته شده را هم در کنار املت بگذارید. به این ترتیب یک طرف ماهیتابه املت داریم و یک طرف دیگر خوراک لوبیا گرم یا خوراک لوبیا چیتی. روی لوبیا چیتی آب نارنج یا آب لیموترش بریزید.

جعبه مهر: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 25 مرداد 1400 بروزرسانی: 25 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 8814

به "طرز تهیه املت لوبیا شاپوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه املت لوبیا شاپوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید